VV Dongen pas in actie in tweede kwalificatieronde KNVB-beker

Foto: Videostill

VV Dongen is vrijgeloot voor de eerste kwaltificatieronden voor de KNVB beker en mag in de tweede ronde instromen. Dat is het resultaat van de loting die  donderdagavond plaatsvond.

Het elftal van trainer Osman Erbas hoeft daarom voor de beker pas in actie te komen op 21, 22 of 23 september. De eerste kwalificatieronde wordt afgewerkt op 14 augustus, maar daar blijft VV Dongen dus van verschoond. Als VV Dongen de tweede kwalificatieronde overleeft, dan plaatst het team zich voor het hoofdtoernooi waarin het ook een club uit de Keukenkampioendivisie of de Eredivisie zou kiunnen treffen. Tegenstander in de  tweede kwalificatieronde  is een club uit de Tweede divisie (Jack’s League), één van de zes winnaars van de eerste ronde of één van de  amateurclubs die vorig seizoen in het bekertoernooi zaten op het moment dat zij het toernooi moesten verlaten.

Bekijk hieronder de loting voor de eerste kwalificatieronde

De tweede kwalificatieronde zal op 21, 22 en 23 september gespeeld worden en daar zal na afloop van de eerste kwalificatieronde voor geloot worden. De clubs die Europees voetbal spelen, komen pas in de tweede ronde van het hoofdtoernooi (december) in actie.

 

Reacties