De kermis is geopend…

Foto:

De kermis in Dongen is vanavond om 18.00 uur officieel geopend door wethouder Petra Lepolder. Zij knipte symbolisch een lint door waarna enkele honderden wachtende Dongenaren het kermisterrein konden betreden op zoek naar hun favoriete attractie

Een lange rij wachtenden stond te trappelen om, na een jaar afwezigheid, weer te kunnen genieten van spectaculaire attracties, de botsauto’s, de grijpkasten, de eet- en drinkgelegenheden of een van de andere mogelijkheden.

Openingstijden
Ook de openingstijden zijn aangepast. Vrijdagavond 9 juli opent de kermis om 18.00 uur en sluit om 23.00 uur. Zaterdag en zondag van 13.00 uur tot 23.00 uur. Maandag van 13.00 uur tot 22.00 uur. Dinsdag 13 juli is de laatste dag kermisvertier van 13.00 uur tot 22.00 uur.

Géén extra acties
Vanwege corona (en het vermijden van te veel drukte) zijn er deze editie helaas geen extra acties om het publiek extra te vermaken. ,,Geen vuurwerk, geen artiest, geen clown geen grootse opening, maar wel heel veel mooie attracties die al het plezier en vermaak geven wat we allemaal zo graag willen”, aldus de organisatie van Kermis Dongen.

Druktemeters
Op de website van de gemeente Dongen vind je een druktemeter Daarop kun je thuis, via het internet, op eenvoudige wijze zien hoe druk het is op het kermisterrein op het moment dat je van plan bent een bezoek te brengen.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen