Vergroot op een leuke manier het zelfvertrouwen van je kind!

Foto:

Kindercoach Christianne de Weerd komt met een inspirerend ‘Bullet journal voor meer zelfvertrouwen’.

Naast haar werk als kindercoach heeft Christianne ook zo’n 25 jaar ervaring in het onderwijs. In haar praktijk De Vlinder helpt zij gezinnen die meer rust, harmonie en geluk nastreven door bewust ouderschap. Zij biedt coaching op maat, inzichten en praktische handvatten. Christianne gunt het ieder kind om te stralen van zelfvertrouwen. Met behulp van dit ‘Bullet journal voor meer zelfvertrouwen’ helpt zij kinderen een reis te maken naar meer zelfvertrouwen.

Zelfvertrouwen is iets bijzonders. Soms heb je het en soms ben je het even kwijt, of het heeft een deukje opgelopen. En dat geeft helemaal niets. Je mag best soms eens twijfelen of je iets wel kunt. Daar is niets mis mee.

Het is belangrijk om te weten wat je kunt doen om je zelfvertrouwen weer te laten groeien. Het ontwikkelen van zelfvertrouwen kun je vergelijken met het planten van een zaadje dat mag uitgroeien tot een mooie bloem. Wanneer je een zaadje met liefde plant en het aandacht geeft, gaat het groeien. Je kunt dat zaadje planten met behulp van dit bullet journal voor meer zelfvertrouwen.

In dit bullet journal voor meer zelfvertrouwen maakt het kind een reis naar meer zelfvertrouwen. Onderweg voert het allerlei leuke opdrachten uit en komt het steeds meer over zichzelf te weten. Al die weetjes gaan jouw kind trots maken en de waardering voor zichzelf zal groeien. Zoals jij als ouder weet zal alles wat je aandacht geeft groeien. Zo gaat ook het zelfvertrouwen steeds meer groeien met behulp van dit bullet journal voor meer zelfvertrouwen!

Het boek is te koop via:
www.praktijk-de-vlinder.com/bullet-journal-voor-meer-zelfvertrouwen

en via de webshop van uitgeverij Brave New Books https://www.bravenewbooks.nl/christiannedeweerd

Reacties