Autobedrijf Docars in Oosteind sluit aan bij Autovakmeester

Foto:

Per 1 juli wordt autobedrijf Docars in Oosteind onderdeel van een nieuwe garageformule: Autovakmeester. Daarmee bieden zij dezelfde betrouwbare service en kwaliteit waarbij persoonlijk contact hoog in het vaandel staat, maar met extra ondersteuning en voordelen voor de klanten.

In 2007 openden Joost en Esther van Dongen de deuren van hun splinternieuwe autobedrijf. Vanuit een uit de hand gelopen hobby, doorgegroeid naar een modern autobedrijf. U kunt hier inmiddels al bijna 15 jaar terecht voor een nieuwe auto, APK keuringen, onderhoudsbeurten, reparaties en storingen.

Autovakmeester
“De techniek staat niet stil, dus wij ook niet! Al vanaf het begin scholen we ons bij met de nieuwste trainingen. Zo kunnen we niet alleen het onderhoud, maar ook storingen in onze werkplaats altijd professioneel aanpakken. Door de snelheid waarmee de techniek ontwikkeld hebben we gezocht naar een oplossing om altijd bij te blijven. Dit heeft ons ertoe gezet ons aan te sluiten bij Autovakmeester. Zo zijn we klaar voor de toekomst.”

Autovakmeester is een landelijke garageformule, onderdeel van Alliance Automotive Group Benelux. “Doordat wij gebruik kunnen maken van technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden in de werkplaats! Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties en 24/7 pechhulp in heel Europa. Het belangrijkste voor ons is: de klant is hiermee geholpen.”

Formule Manager van Autovakmeester, Angelo Mulder, is erg te spreken over de nieuwe toetreder: “Echte vakmensen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Deze professionele ‘local hero’ is een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Hun klanten weten dat goede service centraal staat.” De klanten kunnen met alle automerken terecht in de moderne uitgeruste werkplaats voor onderhoudsbeurten, storingen, APK keuringen en occasions.

Zij kunnen rekenen op:

  • 24 maanden garantie op onderdelen en arbeid
  • Pechhulp
  • Onderhoud en reparatie van alle merken (met specialisme VW, Audi, Seat en Skoda)
  • Uitsluitend gebruik van A-merkonderdelen
  • Onderhoud met behoud van fabrieksgarantie
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
  • Nieuwsgierig geworden? Loop eens gezellig binnen, de koffie wordt vers gezet!

 

Reacties