Alice, een tijdloos avontuur

Foto:

Nadat vorig jaar de eindvoorstelling werd afgeblazen vanwege corona, staan de 200 leerlingen van Tintelbelle in juli maar liefst acht keer in Theater de Bussel in Oosterhout.

De leerlingen , in de leeftijd van 4-45 jaar spelen een bewerking van Alice in wonderland. Isabelle Murg-van Gelderen heeft de 2 films over Alice in Wonderland samengevoegd en er een sluitend en prachtig verhaal van gemaakt. Er zijn 2 “casts” die in weekenden om de beurt hun rol spelen, dansen en zingen. Zoals altijd heeft Isabelle het script geschreven, de choreografieën gemaakt en de teksten voor de liedjes en zangstukken geschreven . Zij neemt ook de regie voor haar rekening.

De rol van Hartenkoningin wordt gespeeld door Maartje Biemans, die ook als musicaldocente werkzaam is bij Tintelbelle. Het tintelkleedsters team heeft weer prachtige kostuums gemaakt, die in menig professionele productie niet zouden misstaan. Het geheel wordt zang technisch ondersteund door de musicalgroep volwassenen en door prachtige video beelden. Volgens Isabelle zelf wordt het mooier dan PAN, die jubileumproductie stond in 2019 in de Bussel en was 4 x uitverkocht. Vanwege corona mogen er, op dit moment, half juni,150 man publiek in de zaal, maar daar zijn we al dolgelukkig mee

Speeldata: zaterdag 3 juli en zondag 4 juli EN zaterdag 10 en zondag 11 juli…alle dagen voorstelling om 13.00 uur EN 16.00 uur.
Ticketprijs: € 15
kinderprijs t/m 11 jaar € 12,50
Tickets verkrijgbaar bij Theater de Bussel in Oosterhout (KLIK HIER).

Reacties