Hovenier.nl – Alles voor uw tuin

Foto: Hovenier.nl

Ingezonden Hovenier.nl is een snelgroeiend online platform waar mensen terecht kunnen voor alles rondom hun tuin. De website is begonnen als bedrijvengids voor hoveniers.

Bezoekers kunnen zoeken naar bedrijven bij hun in de buurt die ze kunnen helpen met hovenierswerkzaamheden. Bedrijven kunnen gratis een profiel aanmaken met informatie over hun bedrijf, zoals adres- en contactgegevens, de werkzaamheden die ze uitvoeren en foto’s van hun werk.

Inmiddels is er ook een aanvragen applicatie aan de site toegevoegd, waarmee bezoekers gemakkelijk offertes kunnen aanvragen voor een klus. Deze aanvragen worden doorgestuurd naar bedrijven, die hier dan op kunnen reageren als ze interesse hebben in de klus. Bedrijven hebben binnen deze aanvragen applicatie de mogelijkheid om aan te geven in welk type klussen ze geïnteresseerd zijn en binnen welke afstand.

Naast het in contact brengen van opdrachtgevers en hoveniersbedrijven, richt Hovenier.nl zich inmiddels ook op andere tuin gerelateerde zaken, met als doel om uit te groeien tot een groot online platform waar mensen terecht kunnen voor alles rondom de tuin.

Zo kunnen bezoekers de tuin ideeën en inspiratie tool gebruiken voor het opdoen van inspiratie en ideeën voor hun eigen tuin. Via de zoekfunctie in deze tool kunnen ze foto’s bekijken die zijn toegevoegd door de hoveniers met een profiel op de website. Het gaat dus om foto’s van echte tuinen, waarbij de bezoekers ook gelijk contact kunnen opnemen met de hovenier die de tuin heeft gerealiseerd.

Daarnaast heeft Hovenier.nl ook een uitgebreide plantengids online staan, waar bezoekers uitgebreide informatie kunnen opzoeken over allerlei verschillende bomen, struiken en planten. Via de zoekfunctionaliteit kunnen ze zoeken naar een specifieke plant waar ze iets over willen weten, of juist filteren op bepaalde eigenschappen zoals type plant, bloeitijd of kleur bloemen om zo inspiratie op te doen voor mooie nieuwe planten voor in hun eigen tuin.

Tenslotte is er sinds kort ook een webshop beschikbaar op Hovenier.nl, waar bezoekers tuinartikelen kunnen kopen en vergelijken. Ze kunnen door de verschillende categorieën bladeren of de zoekfunctie gebruiken om te producten te vinden waar ze naar op zoek zijn. Wanneer ze dan het juiste product hebben gevonden, kunnen ze direct zien waar ze het product het goedkoopst kunnen aanschaffen.

Voor meer informatie over Hovenier.nl kunt u de website bezoeken via https://www.hovenier.nl/.

Reacties