Adverteren op Dongen Nieuws? Goed idee!

Foto:

Adverteren op Dongen Nieuws is een goed idee, want dankzij ons carrouselsysteem wordt jouw advertentie zeker gezien! Een groot bereik voor een kleine prijs. Reserveer nu jouw advertentie of advertorial op Dongen Nieuws! Bel met Bart van Kerkhof op 06 – 36 32 31 31 voor de mogelijkheden.

Dagelijks lokaal nieuws
Voor veel Dongenaren begint de dag met het nieuws uit de stad. Dongen Nieuws biedt al ruim 11 jaar gratis iedere dag het actuele nieuws uit Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart En dat wordt gewaardeerd! Onze website telt maandelijks meer dan 700.000 pageviews., onze Facebookpagina heeft ruim 8.000 volgers, op Instagram volgen meer dan 1.000 mensen Dongen Nieuws en dagelijks ontvangen een groot aantal abonnee’s onze gratis digitale nieuwsbrief in de mailbox. En we blijven groeien! Ook zeer interessant voor adverteerders dus!

Lokaal adverteren, een groot bereik
Wil je de naamsbekendheid van je bedrijf juist in deze tijden extra vergroten? Dan is dit het moment om bij consumenten blijvend onder de aandacht te komen en te blijven. Want nu adverteren betekent een voorsprong op de concurrentie. Wij denken graag met je mee om de reclame-euro zo optimaal mogelijk te besteden. Door lokaal te adverteren op DongenNieuws tegen een concurrerende prijs! Bel daarom nu met Bart van Kerkhof voor meer informatie. Je kunt hem bellen op telefoonnummer 06 – 36 32 31 31 of mail naar [email protected]

Reacties