Dongense Dingen….ook voor de leukste vaderdagcadeautjes

Foto:

Moet jij ook ieder jaar weer even diep nadenken waar je je vader blij mee kunt maken tijdens vaderdag? Een aftershave? Een boek? Misschien wat saai en in ieder geval niet erg origineel. Maar wat dan wél?

De webshop Dongense Dingen heeft ook voor vaders van die leuke cadeautjes waar ze zeker blij van zullen worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een artikel uit de Skyline collectie van Dongense Dingen? Een mok, een Skyline sleutelrekje,  wandecoratie, T-shirt of bidon? Het aanbod is erg ruim. Zo vind je bij Dongense Dingen ook mooie plattegronden van Dongen die ingelaserd zijn  op een houten paneel.

Actie: bij aankoop van minimaal  € 25,00 bij Dongense Dingen ontvang je deze week een fles Exota van 330 ml helemaal gratis!

En Dongense Dingen maakt het je ook nog eens heel gemakkelijk want alle bestellingen  boven € 10,00 worden gratis bij je thuisbezorgd als je woont in Dongen, ’s Gravenmoer of Klein-Dongen-Vaart.

Kijk eens rond in de webshop www.dongensedingen.nl en maak je keuze uit het ruime en gevarieerde assortiment met een Dongens tintje.

Reacties