Wat een leven, vrolijke familievoorstelling boordevol muziek en ballonnen

Foto:

De titel belooft het al: het gaat een hele fijne ochtend/middag worden. De voorstelling is voor alle leeftijden en coronaproof! En het fijne is dat er meer mensen kunnen worden uitgenodigd, dus lees snel verder en houd 19 juni aanstaande in je agenda open!

Moniek van Alphen en Shirley Bakkeren
Ze hebben beiden, sinds drie jaar, een eigen bedrijf. Moniek met ‘MonBallon’ en Shirley met ‘LeukAmusement’. Twee vrolijke mensen die werken met verstandelijk beperkte jongvolwassenen. Moniek zorgt voor een dagbesteding, zij is gespecialiseerd in ballon decoreren en Shirley organiseert vieringen, evenementen en feesten en wordt er gewerkt aan optredens met zang, dans en expressie.

“Dagbesteding is belangrijk voor het welzijn van iedereen en het is fijn dat we in deze tijd hiermee kunnen doorgaan,” het klinkt haast uit één mond, “er is nog ruimte voor meer jongvolwassenen, dus heb je belangstelling neem dan gerust contact op.”

Corona
Natuurlijk zijn Moniek en Shirley ook flink getroffen door het coronavirus, maar ze zijn zeker niet bij de pakken gaan neerzitten. Samen met de Cammeleur hebben ze gekeken of het in deze tijd ook mogelijk is om een voorstelling te spelen en de mensen wat vrolijkheid te brengen. En na veel afzeggingen mogen de voorstellingen nu doorgaan, dat is super!

Op zaterdag 19 juni mogen er weer 50 mensen in de zaal toegelaten worden. Indien nodig krijgen jullie een spatscherm uitgereikt bij binnenkomst en kunnen op die manier naar hartenlust meezingen met de grootste hits aller tijden. Gezellig, vrolijk en meeslepend, wat verlangd een mens nog meer? “Ook met weinig mensen kun je plezier maken,” aldus Shirley, “en ons standpunt is: elk blij gezicht is er één.” De voorstelling duurt een uur, waarin vele hits voorbijkomen en er heel wat leven in de brouwerij is.

Goed doel
Het mooie is dat als jullie een kaartje kopen, er een gedeelte naar Stichting vrienden UMC & Wilhelmina Kinderziekenhuis gaat. Shirley loopt maandelijks in het ziekenhuis rond als Bloemenkoningin om kinderen op te vrolijken met de ballonnen van Moniek. “Hier is veel leed voor zowel kinderen als ouders,” vertelt Shirley, “het zou fantastisch zijn als wij door de opbrengst van de voorstelling meer blije gezichten kunnen realiseren in het ziekenhuis.”

Medewerkers aan deze show zijn naast Moniek en Shirley: Esther Gennesen, Jackie Pennings en Isabeau Mekenkamp van MonBallon. Vrijwilligers van LeukAmusement: Daniël Kuijs (zang), Pedro Akkermans (zang), Angela Akkermans (o.a visagie) en Qais Atai (geluid).

“Wat een leven’, een voorstelling voor jong en oud!
De voorstelling vindt plaats op 19 juni 2021 en er zijn drie voorstellingen in de Cammeleur. Van 11.00 tot 12.00 uur, van 13.00 – 14.00 uur en van 15.00 – 16.00 uur. Voor alle voorstellingen zijn nog 20 kaarten beschikbaar. Kaarten kosten € 9,50 per stuk. De kaarten zijn, online of aan de balie, verkrijgbaar bij de Cammeleur. De zaal is zo ingericht dat de anderhalve meter gehandhaafd blijft en bij binnenkomst worden er spatschermen uitgedeeld zodat iedereen naar hartenlust kan meezingen.

Er zijn dus nog 20 plaatsen per voorstelling beschikbaar, dus wees er snel bij.

Met dank aan Thecla Bovenberg/Weekblad Dongen

Reacties