Energie Dongen Samen Duurzaam zoekt nieuwe voorzitter

Foto: Pixabay License/Seagul

Energie Dongen Samen Duurzaam zoekt een nieuwe voorzitter. Iemand die kan inspireren, motiveren en richting kan uitzetten. Iemand die leiding kan geven aan het verder uitbouwen van de organisatie van Energie Dongen. De huidige voorzitter, Sijtze Brandsma, wil zijn taken overdragen vanwege zijn steeds drukker wordende werkzaamheden.

Was doet de vereniging?
Energie Dongen Samen Duurzaam is een coöperatieve vereniging zonder winstoogmerk waarin samengewerkt wordt aan zelfopgewekte, betaalbare en duurzame energie. Ze biedt mogelijkheden aan de inwoners en ondernemers om mede-eigenaar te worden van de grote energieopwekkingsprojecten in Dongen. Ook stimuleert de vereniging het installeren van zonnedaken, alleen of met elkaar. Mensen wordt hulp geboden hoe ze slim kunnen isoleren en zo geld besparen. De Dongense bevolking en het bedrijfsleven worden mogelijkheden om mee te denken en te doen in de grote ontwikkelingen die op de gemeente af komen.

Versnellen van de energietransitie in Dongen
Energie Dongen zoekt een nieuwe voorzitter, dat is iemand die kan inspireren, motiveren en richting kan uitzetten. Iemand die leiding kan geven aan het verder uitbouwen van de organisatie van Energie Dongen, zodat de kerntaak ‘het versnellen van de energietransitie in de gemeente Dongen’ nog meer succes zal hebben. Een uitgebreidere schets van het profiel van een voorzitter en meer informatie over de missie- en visie van Energie Dongen is te vinden op de website www.energiedongen.nl

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen