Kom lekker genieten bij De Eetwinkel!

Foto:

Jeroen en Jannie hebben als verlengstuk van hun restaurant en proeverij DongensGenieten onlangs een winkelruimte gecreëerd waar je terecht kunt voor heerlijke gerechten, vers brood, kies&mix maaltijden en alles voor de thuis-genieter en hobbykok.

Uiteraard komt alles uit de keuken van het restaurant en natuurlijk uit de streek! Net zoals hun restaurant is De Eetwinkel  van Jeroen en Jannie zorgvuldig ingericht en kom je binnen in een warme en sfeervolle ruimte: Precies zoals Dongen van Jeroen en Jannie gewend is.

Assortiment
De Eetwinkel heeft een ruim en wisselend assortiment aan verse gerechten en smaken. Denk hierbij aan diverse salades, smeersels, tapas, verse broden, soepen, kies&mix maaltijden, desserts…noem maar op. “Naast al het lekkers uit onze keuken vind ik het heel leuk om het assortiment uit te breiden met lekkere oliën, dipjes, sauzen, koffie, zoetwaren…eigenlijk te veel om op te noemen” legt Jannie uit. “Het leuke is dat mensen hier meerdere keren per weekend komen, de ene keer voor de borrel of het diner, de andere keer weer voor lekker brood voor de lunch of gewoon voor een leuk cadeautje, want ook dat laatste is mogelijk: al die mooie producten zijn ook ontzettend leuk om te geven.

Kies&mix
Om het Thuis-Genieten een restaurantwaardig tintje te geven heeft chef-kok Jeroen een mooi concept opgezet. “We hebben alle gerechten bereid in onze eigen keuken. Denk hierbij aan diverse soorten groenten, vlees of vis en uiteraard bijgerechten als aardappel, rijst en pasta. Al deze gerechten hebben wij per persoon geportioneerd waardoor ze zeer gemakkelijk thuis op te warmen zijn. Aangezien de gerechten per persoon te verkrijgen zijn, kun je samen eten, maar kun je wel zelf kiezen wat jij het lekkerst vindt” “Net zoals je zelf je menu kiest als je uit eten bent” vult Jannie aan.  De gerechten zijn met het grootste gemak au-bain-marie of in de oven op te warmen. “Doordat wij alles sous-vide bereiden gaat er niets van de smaak, vitaminen en kwaliteit verloren” aldus Jeroen. We weten nu als geen andere hoe we moeten genieten van het leven. En hier hoort lekker eten en drinken natuurlijk bij,  niet alleen in de horeca maar ook thuis!

De Eetwinkel vind je aan de voorzijde van het pang van DongensGenieten aan de Eindsestraat 2 en is op vrijdag, zaterdag en zondag geopend van 11.00 tot 17.00 uur.

De Eetwinkel beschikt over een eigen parkeerterrrein aan de terraszijde van DongensGenieten. Meer info: https://www.dongensgenieten.nl/de-eetwinkel/

Reacties