Watsnjoe! Zorgorganisaties bundelen krachten rondom innovatie in online event

Foto:

Drie Brabantse ouderenzorgorganisaties Thebe, De Wever en Mijzo organiseren op 10 juni een uniek online evenement voor medewerkers, vrijwilligers en cliënten om innovaties, kennis en ervaringen met elkaar te delen. Het betreft een 14-uur durende radio-uitzending inclusief llivestream die tevens toegankelijk is voor iedereen die in dit onderwerp is geïnteresseerd.

Slim werken en welzijn cliënt verbeteren
In de afgelopen weken hebben medewerkers en vrijwilligers hun innovaties aan kunnen melden. Hierbij gaat het niet per se om technische innovaties, maar juist ook slimmere manieren van werken of een idee dat de het welzijn van de cliënt verbetert. De drie nominaties zijn te vinden op de website
www.watsnjoe.nl. Tijdens de radio-uitzending kunnen luisteraars stemmen op deze nominaties.

Gevarieerd programma
De website is tevens de plek om de radio-uitzending en livestream te volgen. Het wordt een gezellige dag met een gevarieerd programma waarbij razende reporter Christel de Laat een bezoek brengt aan een aantal locaties, er zijn diverse gasten in de studio en DJ Jules van Hest (met sidekick Rens Merkelbach) draait toffe muziek. Tevens wordt tussen 16.00 en 17.00 uur de winnaar van de Watsnjoe Innovatieprijs bekend gemaakt. De winnaar ontvangt een cheque van € 20.000,- om de innovatie (door) te ontwikkelen en te implementeren. De innovatie zal daarna ook bij de twee andere organisaties worden geïmplementeerd.

Het innovatiecongres is live te beluisteren tussen 6.00 uur en 20.00 uur via watsnjoe.nl. De uitzending wordt voor de avond- en nachtdiensten herhaald. Meer informatie en het volledige programma is te vinden op: www.watsnjoe.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen