IJzertijdboerderij weer open voor publiek

Foto:

De IJzertijdboerderij Dongen mag de poorten eindelijk weer openen voor bezoekers en doet dat graag. Iedereen is dan ook van harte uitgenodigd voor een bezoek.

Je kunt op het ijzertijderf zien, horen, ruiken en voelen hoe het Nederlandse boerenleven is geweest in de late prehistorie (IJzertijd, 800-50 vóór Chr.). Wandel over het erf en door de gebouwen en kijk naar ambachten die worden uitgebeeld op het erf. Verplaats je voor een middag terug in deze tijd. Afgelopen maanden is gewerkt aan het onderhoud op het terrein, zo is het dak van de smidse opnieuw gerietdekt en er is een nieuwe pottenbakkersoven gemaakt en de boerderij is huiselijk ingericht.

Vanwege de Corona maatregelen gaat de IJzertijdboerderij eens in de 2 weken op zaterdagmiddag open. De openingsdatums zijn op de website www.ijzertijdboerderij.nl te vinden. Er is nog geen scholenbezoek mogelijk, ook worden nog geen verjaardagfeestjes georganiseerd.

Plan je bezoek:
Vanwege de Corona maatregelen is het verplicht dat alle bezoekers zich vooraf registeren. Doe dit tijdig via de website: www.ijzertijdboerderij.nl

Reacties