Superleuke cadeautjes voor geslaagden bij Dongense Dingen

Foto:

Nog een paar dagen en dan hebben de leerlingen  in het Voortgezet onderwijs de examens achter de rug. Op 10 juni horen de kandidaten of zij het er goed van af hebben gebracht. En als dat dan ook zo is, dan is een cadeautje voor al dat harde werk natuurlijk wel op zijn plaats.

De webshop www.dongensedingen.nl heeft nu een assortiment superleuke cadeautjes voor geslaagden aan het assortiment toegevoegd. Wellicht strooien de coronamaatregelen nog roet in het eten voor wat betreft de grote examenfeesten, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat de geslaagden niet beloond hoeven te worden voor hun behaalde diploma’s.

Bij www.dongensedingen.nl vind je de leukste cadeautjes om er toch een leuk feestje van te maken en om de buitenwereld  te laten zien dat er hard gewerkt is om dit resultaat te behalen. Ballonnen, slingers, bierpullen, windowsigns snoeppotten…noem maar op. Dus ouders, broers, zussen, opa’s, oma’s, buren, familie, vrienden en kennissen van leerlingen die nu nog volop aan het zwoegen zijn om over een paar weken trots hun resultaten te kunnen tonen.. kijk gauw in de webshop en sla je slag zodat je straks niet meer halsoverkop hoeft te bedenken wat je mee moet nemen naar de geslaagden.

Deze artikelen zijn te bestellen in de genoemde webshop maar ook verkrijgbaar in onze kraam op de Dongense weekmarkt maandagmiddag. Webshopbestellingen in Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart worden gratis thuisbezorgd.

Reacties