Fotofietstocht vrijwilligers Atledo

Foto:

Atledo is een bruisende vereniging ook in Corornatijd en heeft sinds een tijdje een activiteitencommissie. Het doel is om Atledo leden leuke activiteiten aan te bieden en om de saamhorigheid met elkaar te versterken. En wat blijkt; het werkt!

Een aantal activiteiten zijn al geweest met lovende complimenten, voor de activiteitencommissie een blijk van waardering en tevens worden zij daardoor getriggerd om nog meer te plannen.

Agelopen week hadden zij voor de vrijwilligers een fotofiets wedstrijd georganiseerd. Alle mooie plekjes van Dongen kwamen aan bod, een fietstocht van ongeveer 15km. Van Atledo tot ijzertijdboerderij, heuvelpark, Kerkstraat tot aan trimbos en natuurlijk ook het centrum met ons prachtige vernieuwde park. Sponsor Intersport Oosterhout was bereid om een paar leuke prijzen te sponsoren, dank je wel hiervoor.. De 1e prijs ging naar Joke & Jos van Gils, zij waren erg enthousiast en gingen meteen van start. Ook deze activiteit was een succes waarvoor de organisatie mooie complimenten ontving. Dongen blijkt veel mooie bezienswaardigheden te hebben met een prachtige geschiedenis die feilloos overgaat in de tijd van nu. Volgend jaar wordt weer een nieuwe tocht georganiseerd,  uiteraard in een ander jasje, dat belooft weer wat.

 

 

Reacties