Zomerspelen 2021: alles voor de kinderen!

Foto: Gertjan Stads/Pix4Profs

Het hoge woord mag eruit. Op vrijdag 28 mei start de inschrijving voor de 60e Zomerspelen! De afgelopen maanden hebben onze vrijwilligers van Stichting Dongense Jeugdraad hard gewerkt en vele extra uren gestoken in deze abnormale voorbereiding. Met de voorzichtig positieve vooruitzichten en het harde werk van vrijwilligers durft Stichting Dongense Jeugdraad het aan om in de verdere voorbereiding de focus te leggen op de organisatie van een zo normaal mogelijke Zomerspelen voor de kinderen.

De Stichting zet deze stap met vertrouwen mede door een goed gesprek met Gemeente Dongen. Het streven is een Zomerspelen zoals we deze kennen voor alle Dongense kinderen met de nodige aanpassingen voor vrijwilligers, ouders, verzorgers en bezoekers. Vandaar de slogan voor de Zomerspelen van dit jaar: “Alles voor de kinderen!”

De komende tijd zal de Dongense Jeugdraad verdere informatie delen op onze website en social media kanalen. De kind-inschrijving voor de 60e Zomerspelen zal aankomende vrijdag 28 mei starten.

De 60e Zomerspelen vinden dit jaar plaats van 23 t/m 27 augustus.

Meer informatie? Check www.dongensejeugdraad.nl.

Reacties