Albert Heijn Dongen even dicht voor verbouwing

Foto:

Albert Heijn aan het Looiershof in Dongen sluit maandag 24 mei om 18:00 uur tijdelijk de deuren. De supermarkt ondergaat vervolgens een ingrijpende verbouwing en wordt vergroot met het achter de winkel gelegen buurpand.

n de vernieuwde Albert Heijn vinden klanten veel meer verse producten. De heropening is op maandag 7 juni om 11:00 uur. Klanten kunnen dan kennismaken met een ruime en moderne supermarkt waar nog meer aandacht is voor vers, lekker en gezond eten.

“We krijgen het allernieuwste winkelconcept”, vertelt supermarktmanager Anthony Broeken. “Straks kunnen we elke dag klanten verrassen met een grote keuze aan groente, fruit, verspakketten, brood, banket, vleeswaren en van alles voor de borrel. Bovendien zal het afrekenen van de boodschappen nog sneller gaan. Er komen namelijk, naast gewone kassa’s, ook acht zelfscankassa’s. Natuurlijk nemen we de bekende gemoedelijke sfeer gewoon mee. In onze vernieuwde supermarkt wordt het dus prettig winkelen.”

Tijdens de verbouwing kunnen klanten terecht bij de Albert Heijn-winkels in de buurt zoals in Oosterhout (Keiweg 11, Zuiderhout 103, Arkendonk 53), in Tilburg (Dalempromenade 40), in Rijen (Wilhelminaplein 8) of in Kaatsheuvel (Gasthuisstraat 124).

Reacties