Zondag 16 mei: Inschrijving De Dongense Dorps Quiz 2021

Foto: Jan Stads/Pix4Profs

De inschrijving voor de zesde editie van De Dongense Dorps Quiz start dit jaar op 16 mei online via www.dddq.nl. De quiz spelen we dit jaar op zaterdag 25 september. De prijsuitreiking annex feestavond is op 9 oktober in de Cammeleur. Ook deze keer kunnen er maximaal 150 teams deelnemen.

We gaan weer quizzen!
We hebben er lang naar uitgekeken. We zijn weer begonnen met het organiseren van een oude vertrouwde dorps quiz. Alle bekende onderdelen zoals joker- en geheime opdrachten om zoveel mogelijk Dongenaren te laten genieten van een gezellige en spannende quizavond. De enige aanpassing die we gaan doen, zoals we in 2019 hebben beloofd, is dat het aantal vragen afneemt zodat de quiz voor veel meer teams te behappen is.

Het is natuurlijk nog wel spannend in deze tijd, we weten nog niet wat de mogelijkheden zijn eind september. We houden jullie dan ook op de hoogte en laten op tijd horen of de quiz door kan gaan. Mocht De Dongense Dorps Quiz niet door kunnen gaan dan krijgt ieder team het inschrijfgeld van € 45,00 teruggestort.

Reacties

Cookieinstellingen