Heb jij al iets in huis voor moederdag?

Foto:

Heb jij al een cadeautje in huis voor moederdag? Nee? Geen paniek! De oplossing is voorhanden en je hoeft er zelfs je huis niet voor uit! Bij Dongense Dingen vind je namelijk genoeg leuke presentjes voor  moederdag en je krijgt je aankopen ook nog eens gratis thuisbezorgd in Dongen, ’s Gravenmoer of Klein-Dongen-Vaart.

De webshop Dongense Dingen heeft ook voor moeders van die leuke cadeautjes waar ze zeker blij van zullen worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Tapasplank met opdruk ‘Donges Plangeske’? Of een waxinelicht met glaasje met daarop de skyline van Dongen? Een mok, een mooie plattegrond op houten paneel, een Skyline sleutelrekje of bidon? Het aanbod is erg ruim. Spaart je moeder theelepels? Exclusief bij Dongense Dingen vind je verzilverde theelepels met daarop de dit jaar 100 jaar oude  Koepelkerk of het Wapen van Dongen.

En het wordt nog leuker met onze lente aanbieding want bij aankoop van € 25,00 of meer in onze webshop ontvang je ook nog eens gratis een fles Exota van 330 ml

Kijk eens rond in de webshop www.dongensedingen.nl en maak je keuze uit het ruime en gevarieerde assortiment met een Dongens tintje.

Reacties