DELTA Fiber Netwerk schenkt € 3.300,00 aan verenigingen ’s Gravenmoer

Foto: Delta Fiber

Vorige week ontvingen 5 verenigingen in Den Hout, Oosteind, ’s Gravenmoer en Waspik cheques met een totaalbedrag van € 5.400,-. Deze werden overhandigd door Kees Zwaan, stakeholdersmanager van DELTA Fiber Netwerk. Tot de gelukkige verenigingen behoorden Gymnastiekvereniging O.N.I. en voetbalvereniging O.N.I. uit ’s Gravenmoer. Zij ontvingen samen een bedrag van € 3.300,00 euro

Via de verenigingen konden leden zich de afgelopen maanden aanmelden voor glasvezel en een abonnement afsluiten. Voor iedere aanmelding ontving de vereniging een bedrag van € 50,- dat ten goede komt aan de club. In alle dorpen bleek, mede door de hulp van de verenigingen, de animo voldoende om glasvezel aan te leggen. De graafwerkzaamheden zullen naar verwachting begin juni 2021 starten in Waspik.

Ronald Heerema van Gymnastiekvereniging O.N.I. ontvangt de cheque uit handen van Kees Zwaan, stakeholdersmanager van DELTA Fiber Netwerk

De uitgereikte cheques
Gymnastiekvereniging O.N.I. uit ’s Gravenmoer ontving een cheque van € 2.100,- en voetbalvereniging O.N.I uit ’s Gravenmoer (foto boven artikel) werd verblijd met een bedrag van € 1.200,-. In Waspik ontving tennisvereniging Waesbeeck een cheque van € 600,- en sociaal cultureel centrum Den Bolder een cheque met het bedrag van € 900,-. In Den Hout werd voetbalvereniging Irene ’58 verblijd met € 350,- en in Oosteind manege Buitenhorst met € 250,-.

Aanmelden bij de verenigingen kan nog steeds
Kees Zwaan is blij met het resultaat tot nu toe: “Tijdens de campagne is veel werk verzet om ervoor te zorgen dat er daadwerkelijk glasvezel komt. Ook de verenigingen hebben zich, ondanks de tweede coronagolf en bijhorende maatregelen, ingezet om hun leden te overtuigen van het belang van glasvezel. In alle kernen wordt nu glasvezel aangelegd. Dat is een goed resultaat. Zodra de RIVM maatregelen het toelaten willen wij nog persoonlijke informatiemomenten organiseren om mensen nog beter te informeren over glasvezel en hulp bieden bij hun keuze voor een abonnement. Mensen kunnen zich tot de aanleg van het glasvezel blijven aanmelden zonder extra kosten. Aanmelden kon nog steeds via de verenigingen, via het Glasvezel Informatiepunt of via gavoorglasvezel.nl. En ja, de actie voor de verenigingen blijft gelden: € 50,- voor de vereniging en € 25,- voor jezelf. We hopen straks weer een mooie cheque te kunnen uitreiken aan de verenigingen.”


Advertentie

 

Reacties