Dongense Dingen….ook voor de leukste moederdagcadeautjes

Foto:

Moet jij ook ieder jaar weer even diep nadenken waar je je moeder blij mee kunt maken tijdens moederdag? Een geurtje? Een bloemetje? Misschien wat saai en in ieder geval niet erg origineel. Maar wat dan wél?

De webshop Dongense Dingen heeft ook voor moeders van die leuke cadeautjes waar ze zeker blij van zullen worden. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Tapasplank met opdruk ‘Donges Plangeske’? Of een waxinelicht met glaasje met daarop de skyline van Dongen? Een mok, een mooie plattegrond op houten paneel, een Skyline sleutelrekje of bidon? Het aanbod is erg ruim. Spaart je moeder theelepels? Exclusief bij Dongense Dingen vind je verzilverde theelepels met daarop de dit jaar 100 jaar oude  Koepelkerk of het Wapen van Dongen.

En Dongense Dingen maakt het je ook nog eens heel gemakkelijk want alle bestellingen  boven € 10,00 worden gratis bij je thuisbezorgd als je woont in Dongen, ’s Gravenmoer of Klein-Dongen-Vaart.

Kijk eens rond in de webshop www.dongensedingen.nl en maak je keuze uit het ruime en gevarieerde assortiment met een Dongens tintje.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen