Droog en vrij zonnig op Koningsdag en daarna prima terrasweer

Foto: Pixabay License

Koningsdag verloopt waarschijnlijk droog met aardig wat zon, zo verwacht Weer.nl. Hetzelfde weerbeeld geldt voor de dag erna, wanneer de terrassen weer beperkt opengaan. Prima terrasweer, hoewel het aan de frisse kant kan blijven.

Zonnige Koningsdag
Er bestaat vanaf vandaag ook een kans dat de wind naar het oosten draait en de temperaturen daardoor wat omhoog gaan. In dat geval zou het op Koningsdag 14 of 15 graden kunnen worden, met plaatselijk mogelijk wat uitschieters naar boven.

En als je dan overdag genoten hebt van het goede weer, kun je daarna de Oranjesfeer goed op je in laten werken door je TV in te schakelen en te kijken naar de uitzendingen vanĀ  Studio OPF 2.0. Vanavond (maandag) en morgenavond (Koningsdag) kun je tijdens deze uitzendingen genieten van een enorm gevarieerd programma met veel live muziek, spelletjes en andere verrassingen. De uitzendingen voor jong en oud zijn live te volgen via Langstraat TV (KPN 1342, Ziggo 42 en Telfort 2065).

Heerlijk terrasweer
Het weer leent zich ook goed om voor het eerst sinds tijden weer een terrasje te pakken, als deze vanaf woensdag 28 april onder voorwaarden weer open mogen tussen 12.00 en 18.00 uur. In de tweede helft van volgende week blijft het een afwisseling van zon en wolken, en als de zon schijnt is dat prima terrasweer, aldus Weer.nl.

Reacties

Cookieinstellingen