Het KunstPodium lanceert Digitaal Open Huis met veel leuke info over cursussen en lessen

Foto: Pixabay License/StepanFoto

Het KunstPodium heeft de afgelopen tijd hard gewerkt aan de lancering van een Digitaal Open Huis dat via hun website te bekijken is. Dit Digitaal Open Huis is sinds een paar dagen live; er is heel veel leuke info te vinden en met een paar clicks kun je je voor voor een groot aantal cursussen makkelijk inschrijven voor een proefles.

Het KunstPodium bedacht een Digitaal Open Huis om ondanks de huidige omstandigheden toch te kunnen laten zien wat ze allemaal bieden op het gebied van dans, zang, muziek en beeldend. Van Peuterdans tot Fotografie en van Musicalklas tot Gitaar- of drumles en heel veel andere lessen en cursussen.

Het Digitaal Open Huis biedt veel info over docenten en cursussen; in de vorm van tekst, foto’s en leuke video’s. Dat is sowieso leuk om te bekijken als je al les bij Het KunstPodium hebt, maar ook inspirerend als je wilt zien welke lessen en cursussen je er allemaal kunt volgen. Zit er iets voor je bij dat je zou willen uitproberen? Schrijf je dan in voor een gratis proefles, dat is voor veel cursussen mogelijk. Veel cursussen kun je online volgen en zodra het weer mag, natuurlijk weer live! Het Digitaal Open Huis is hier te bekijken

Reacties