Het Oranjeparkfestival en DDDQ slaan de handen ineen

Foto:

Op de Dongense evenementenkalender staan jaarlijks diverse hoogtepunten, waar iedereen veel plezier aan beleeft. Naast het Oranjeparkfestival is de DDDQ, De Dongense Dorps Quiz, iets waar alle Dongenaren naar uitkijken.

Omdat beide evenementen het afgelopen jaar om welbekende redenen niet door konden gaan, hebben de organisaties besloten om de krachten te bundelen en kan iedereen op 26 april meedoen aan een speciale editie van De Dongense Oranje Quiz!

De Dongense Oranje Quiz
In samenwerking met Studio OPF heeft stichting DDDQ hard gewerkt aan een speciale editie tijdens Oranjenacht en Koningsdag 2021. De Dongense Oranje Quiz is bedoeld voor jong en oud en bestaat uit uitdagende vragen die betrekking hebben op Koningsdag, muziek en andere (Dongense) festiviteiten. De quiz is te volgen via Studio OPF en verdeeld in 3 rondes, die op maandag 26 en dinsdag 27 april worden gespeeld. Het belooft een spannende quiz te worden, dus verzamel je team en schrijf je nu in!

TEAM INSCHRIJVEN

De eerste ronde start op maandag 26 april om 19.30 uur tijdens de uitzending van Studio OPF. Alle teams die zich ingeschreven hebben, krijgen op dat moment de vragen en verdere instructies. Veel succes en vooral enorm veel plezier!

Benieuwd naar de volledige invulling van Studio OPF tijdens de Oranjenacht en Koningsdag 2021? Houd hiervoor de bekende Dongense media en de website, Instagram en Facebook van het Oranjeparkfestival in de gaten. Samen gaan we er ook dit jaar een prachtig feest van maken!

Reacties