De beste 1 aprilgrappen van dit jaar op een rijtje

Foto: Pixabay License/ Greyerbaby

De 1 aprilgrap leeft en sommigen maken het met realistische filmpjes wel heel geloofwaardig. Onze redactie zette enkele 1 aprilgrappen van dit jaar voor je op een rijtje. Ook Dongen ontbreekt niet in het rijtje.

Pantoffeltjes aan in nieuwe gebouw voor leerlingen Cambreur College
In een brief aan de leerlingen en ouders gaven directie en team van het Cambreur College aan, dat de leerlingen  het nieuwe gebouw, wat vrijdag 2 april opgeleverd wordt, voortaan alleen met speciaal schoeisel, de zogenaamde soft soles, mogen betreden. Of de leerlingen maar zo vriendelijk wilden zijn om vandaag., op 1 april, hun voorkeur door te geven met een keuze uit drie modellen.

Geen ananas meer bij Domino’s
Domino’s stopt met de verkoop van ananas op pizza’s. Het is tijd om een streep te zetten door deze eeuwig durende discussie. Sinds maandag 29 maart is er geen ananas meer verkrijgbaar in de filialen van Domino’s.

Boer’n yoghurt nachtcrème
De yoghurt is al jaren heerlijk. Maar het schijnt ook goed voor de huid te zijn. En dus is het tijd om een nieuw product te introduceren. Boer’n yoghurt nachtcrème. De volle structuur trekt snel in en kalmeert de huid. Gemaakt met de rust van de Zuivelhoeve, voor een rustige huid en stralend (wit) gelaat.


Princess lanceert bakplaat met afzuigsysteem
Met de lancering van een nieuwe bakplaat maakt Princess een einde aan de vervelende en nare geurtjes die gourmetten altijd teweeg brengt. De bakplaat is voorzien van een afzuigsysteem in het midden van de plaat. Na het opvangen van de geur wordt door middel van een koolstoffilter en recirculatie de gourmetgeur gemaskeerd waardoor de vervelende geur zich niet door het huis kan verspreiden.

De gourmetplaat wordt tevens geleverd met een ingebouwde geurdispenser, die zorgt voor een aangename geurverspreiding na afloop van het bakken. Er is keuze uit de geuren Citrus sparkle, Chocolat chip cookie en Cucumber Mint.

Tikkie komt met offline optie
Binnenkort beschikbaar: je Tikkies sturen via de Postduif ????️ Speciaal voor alle vrienden die nooit reageren op je Tikkies.

Voltswagen
Ieder jaar is weer zo’n grap die je in bijna alle media, zowel nationaal als internationaal, voorbij ziet komen. Dit jaar was de eer aan Volkswagen, dat alle elektrische modellen zou gaan rebranden naar Voltswagen. Was uiteraard een early april fools day prank. Well played VW!

 

Nieuw wagenpark voor EasyToys
Om klanten nog beter en sneller van dienst zijn heeft EasyToys een nieuw wagenpark van 200 splinternieuwe bezorgbusjes. Ze zijn niet te missen!

Tony’s Chocolonely stopt met melk karamel zeezout
Aan al ’t moois komt ’n eind, ook aan de melk karamel zeezout smaak van Tony’s Chocolonely. “We zijn ’r namelijk helemaal klaar mee dat al die andere merken ’m maar blijven kopiëren zonder ook Tony’s samenwerkingsprincipes te kopiëren. En onze missie dus blijkbaar met ’n korreltje zout nemen.. Dit terwijl we alleen samen 100% slaafvrij de norm kunnen maken. We halen onze melk karamel zeezout uit de schappen en gaan ons focussen op een nieuwe klassiekert om weer op een nieuwe manier impact te kunnen maken. Tot de volgende reep!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen