KBS Noorderpoort viert 41 jarig bestaan

Foto:

Op 21 maart 1980 opende basisschool KBS Noorderpoort voor het eerst de deuren. Vorig schooljaar zou de school zijn 40 jarig jubileum groots hebben gevierd ware het niet dat Covid (hier) roet in het eten gooide. Nu, een jaar later zitten we nog steeds in dezelfde situatie en vonden we het niet gepast deze mijlpaal weer voorbij te laten gaan.

Eén feestdag op 30 maart met een aangepast programma, allemaal in de klassenbubbel en een heerlijke lentedag hebben er toch voor gezorgd dat alle leerlingen en personeelsleden van KBS Noorderpoort een onvergetelijke dag hebben mogen beleven.

De dag werd geopend door een Masked Guest. Deze paasgast bracht onze school prachtige nieuwe T-shirts met ons vernieuwde logo. Vervolgens opende onze buurtcoach, meneer Rick, de dag feestelijk met veel beweging en maakten we kennis met het lied van de aankomende Koningsspelen. De rest van de dag hebben we gewerkt aan een kunstwerk, het maken van kunst met stoepkrijt op de speelplaats, waren er puzzelstukken en tot slot een digitale ‘pub’ quiz waarbij iedereen kon aanschuiven.

 

 

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen