Inschrijven VV Dongen tweedaagse ING Jeugd Voetbalclinic

Foto: JennyK

Deze tweedaagse ING Voetbalclinic is toegankelijk voor alle spelers van de J08 tot en met J015 op maandag 3 en dinsdag 4 mei op sportpark De Biezen. Ook niet leden van VV Dongen, dus vriendjes of vriendinnetjes, mogen aan deze dagen meedoen.

Inschrijven moet uiterlijk voor 18 april gebeurd zijn via de website: www.vvdongen.nl. Ga naar Clubnieuws, Jeugdclinic en link naar inschrijfformulier. Want hierna wordt een compleet persoonlijk voetbaltenue (shirt, broek en sokken) voor jou besteld. Ook zit bij de inschrijving twee keer een lunch en drinken inbegrepen. Kosten voor deze tweedaagse all-in: 40 euro.

Vorig jaar mocht deze traditionele ING Jeugd Voetbalclinic vanwege  Corona helaas niet doorgaan. Al jaren organiseert VV Dongen voor de jeugd deze superleuke clinic. Twee dagen bezig zijn met de bal en plezier hebben met elkaar. Of het nu een partijtje is, bal technische vaardigheden of andere voetbalinstructies van gediplomeerde trainers of onze selectiespelers, na afloop van dit tweedaags evenement heb je zeker weer heel veel voetbalkennis opgedaan. Daarnaast heb je voor deze dagen weer een compleet voetbaltenue mogen ontvangen. Heb je interesse op dit niveau voetbalvaardigheid op te doen en twee dagen lekker te genieten in de voorjaarsvakantie? Meld je dan aan via: vvdongen.nl.

Voor extra informatie kun je bellen met Peter van Heteren, 06-21151047

Reacties