Koningsdag vier je overal in Dongen, met STUDIO OPF!

Een impressie van Studio OPF 2020
Een impressie van Studio OPF 2020
Foto:

We hebben met zijn allen een bijzonder jaar achter de rug. Ook voor Oranje Comité Dongen was het een periode vol vraagtekens. Zou het Oranjeparkfestival door kunnen gaan? En als dat zou mogen, in welke vorm?

“In samenwerking met de Dongense horeca hadden we een heel mooi programma bedacht, om binnen alle geldende beperkingen een muzikaal feest te kunnen vieren. Helaas moesten we vorige week de knoop doorhakken om dit plan te laten varen” meldt de organisatie van het Oranjeparkfestival in een bericht.

Twee dagen: Studio OPF!
“Gelukkig hebben we een heel mooi alternatief gepland om Koningsdag ook in 2021 niet onopgemerkt aan ons voorbij te laten gaan. Na de succesvolle editie van vorig jaar, pakken we ook nu flink uit met Studio OPF. Vanuit ons eigen, gezellig ingerichte bruin café trappen we op 26 april Oranjenacht af met een muzikaal programma dat niet had misstaan op het podium in Park Vredeoord met Studio OPF: Oranjenacht Live!

Op 27 april zorgen we voor een uitzending vol feestelijke items voor jong en oud met Studio OPF: Koningsdag Live! Er worden leuke kinderactiviteiten georganiseerd, diverse interessante gasten schuiven aan en ook tijdens Koningsdag is er volop muziek! Bovendien kan je je kennis over Dongen en ons Koningshuis testen tijdens De Dongense Oranje Quiz,
mogelijk gemaakt door Stichting DDDQ. Alle ingrediënten voor een feestelijke Koningsdag voor, door en mét alle Dongenaren zijn aanwezig!

Benieuwd naar de volledige invulling van Studio OPF tijdens de Oranjenacht en Koningsdag 2021? Houd hiervoor de bekende Dongense media en de website, Instagram en Facebook van het Oranjeparkfestival in de gaten. Samen gaan we er ook dit jaar een prachtig feest van maken!”

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen