Afkomen van de Corona-kilo’s? Zo doe je dat!

Foto:

Ingezonden De lente komt er aan en we weten allemaal wat dat betekent: afscheid nemen van de corona-kilo’s. Als je de koelkast iets te vaak hebt bezocht tijdens de lockdown, ben je niet de enige.

We hebben allemaal voedsel in bulk ingekocht (en opgegeten), onszelf verwend met troostmaaltijden of de dichtstbijzijnde fles en onze normale (sport)routines verwaarloosd. Die pot creatine die je had gekocht om spieren op te bouwen? Ja, die is nog steeds dicht. Dus is jouw spijkerbroek een beetje te strak geworden? Dan wordt het tijd om weer op normaal gewicht te komen en af te vallen.

Ga bewegen
Toen de pandemie een jaar geleden begon en we massaal thuis moesten gaan werken hadden we wilde sportplannen. Een dertig minuten workout voordat je achter de laptop kroop, hardlopen in de lunchpauze en na het avondeten nog een blokje om. Hoewel sommige van ons dit misschien even vol hebben gehouden, heeft het niet lang geduurd. Je raad het al, je moet toch echt weer meer gaan bewegen om van de Corona-kilo’s af te komen. Vind je het lastig om jezelf hiertoe te zetten? Probeer dan eens een pre workout supplement. Dit zal je energie- en concentratielevels een boost geven, waardoor je die workout er wel zo doorheen knalt!

Verminder verleidingen
We zitten allemaal meer voor de televisie (hallo avondklok) en tijdens het kijken van een spannende film heb je helemaal niet door hoeveel snacks je naar binnen werkt. Hiernaast geniet je er misschien niet eens van, omdat je zo gefocust bent op de film, zonde! Om het voor de hand liggende te zeggen: als de snacks er niet zijn, kun je het simpelweg niet eten. Dus, volgende keer je winkelmandje volladen met druiven, misschien? En nee, niet de druiven die in wijnvariant komen.

Omgaan met stress
We zijn niet allemaal superhelden en het is oké om toe te geven dat je het moeilijk hebt. Emotioneel eten kan het gevolg zijn van te veel stress. Helaas lost chocolade je problemen niet op, maar veel sporten kan dat wel. Loop hier dan ook niet voor weg en go for it. Je zal snel merken dat je je fitter en sterker voelt met de juiste supplementen. Succes!

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen