Supergave nieuwe producten bij Dongense Dingen

Foto:

‘Dongense Dingen’ is inmiddels voor veel Dongenaren een bekende naam geworden.  De leuke artikelen in de webshop www.dongensedingen.nl zijn al in vele Dongense huizen (en huizen van Dongenaren elders)  terug te vinden. De drukbezochte Pop-Up Store die Dongense Dingen in november en december 2020 (tot de lockdown) opende, vormde het bewijs dat veel Dongenaren trots zijn op hun dorp

De Pop-Up Store krijgt zeker een vervolg, daarover zal binnenkort meer bekend worden. Maar de webshop www.dongensedingen.nl is gewoon het hele jaar, ook in coronatijd, open. U kunt er 24 uur per dag terecht voor al die leuke artikelen met een Dongens tintje. Het assortiment wordt nog steeds regelmatig uitgebreid met bijzondere producten die leuk zijn om weg te geven als cadeau, maar minstens zo leuk om zelf in je eigen huis terug te zien.

Vanaf vandaag heeft Dongense Dingen weer nieuwe artikelen die echt té leuk zijn! Wat dacht je bijvoorbeeld van een houten paneel met daarop een gelaserde afbeelding van de actuele plattegrond van Dongen. Compleet met de bijbehorende coördinaten.  Een prachtig artikel om een mooi plekje te geven in je huis. Je eigen straat staat er zeker bij. De panelen zijn in meerdere afmetingen verkrijgbaar. Voor meer informatie en bestellen klik je HIER . Voor alle bestellingen boven de 10 euro geldt bovendien dat ze gratis thuisbezorgd worden in Dongen, ‘ s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart

Nieuw is ook het houten theekistje met 6 vakken  met op de deksel dezelfde plattegrond.  En als klap op de vuurpijl is er vanaf vandaag het exclusief voor Dongense Dingen ontworpen ‘Donges Plangeske’, een sieraad op je tafel en een ideaal plankje voor je lekkere hapjes.

Het indrukwekkende complete aanbod van Dongense Dingen vind je in de webshop www.dongensedingen.nl. De variatie in producten is enorm. ’t Donges Léesplangeske, de zeer uitgebreide skyline collectie, Exota, de Lampkesoptochtpuzzel, bidons, placemats, prachtige skylines als wanddecoratie….kortom te veel om op te noemen. Neem gauw een kijkje!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen