Wie herkent deze verdachten van de ongeregeldheden in Tilburg?

Foto: Politie

Het rechercheteam in Tilburg maakt beelden openbaar van alvast vier verdachten, die betrokken waren bij de ongeregeldheden van zondag 24 januari in Tilburg. Een groep relschoppers was verantwoordelijk voor vernielingen, geweldplegingen, brandstichting en zelfs een poging tot doodslag.

Met name in Tilburg West werd er door een grote groep gereld en werd er van alles vernield. Winkels, een bushokje dat in vlammen op ging, panden en verkeersborden. Ook gingen er auto’s in brand. Hiernaast werden er molotovcocktails gegooid en journalisten werden belaagd. Bij een woning werd zelfs een explosief aan het raam bevestigd, waardoor een jonge vrouw ernstig gewond raakte.

De vier mogelijk jeugdige verdachten die nu nog geblurd zijn, worden binnen enkele dagen herkenbaar getoond. “Vooral tegen deze jongeren en hun ouders zouden we willen zeggen, laat het zo ver niet komen en kom je melden. Uiteraard geldt dit ook voor alle andere verdachten die betrokken zijn bij de ongeregeldheden. Aanstaande maandag is er uitgebreid aandacht voor de ongeregeldheden in Tilburg en laten wij meer beelden zien in het regionale opsporingsprogramma Bureau Brabant en aanstaande dinsdag in Opsporing Verzocht.” aldus de politie in een bericht

Herken jij jezelf op de beelden? Meld je dan!

Herken je een van de verdachten? Bel dan de gratis tiplijn 0800-6070 of vul het tipformulier in. Vermeld altijd het TILB NN-nummer wat op de foto staat.

Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000. Ook is er de Stichting Criminele Inlichtingen waar u uw informatie vertrouwelijk kunt delen. Zij zijn te breieken via 088-6617734

Reacties