’s Gravenmoer nog in de race voor glasvezel

Foto: Pixabay License/AnneVerschraagen

Goed nieuws voor de inwoners van Waspik. Tijdens de glasvezelcampagne zijn er voldoende aanmeldingen binnengekomen om in Waspik glasvezel aan te leggen! Naar verwachting start de aanleg de tweede helft van 2021. Alle inwoners uit Waspik worden persoonlijk geïnformeerd over het goede nieuws. Inwoners van Den Hout, Oosteind, Raamdonk en ’s Gravenmoer zijn vooralsnog niet zeker van glasvezel. Omdat het met de coronamaatregelen lastiger is geweest om alle inwoners persoonlijk te bereiken, kunnen inwoners zich nog tot en met 17 maart 2021 gratis aanmelden via gavoorglasvezel.nl

Wethouder Lepolder: “Inwoners van ’s Gravenmoer meld u aan! Het kan nu nog”
“Als gemeente zijn we ervan overtuigd dat glasvezel de toekomst is en bijdraagt aan de digitale bereikbaarheid en daarmee de leefbaarheid in ’s Gravenmoer. Dat is nu belangrijker dan ooit” zegt Petra Lepolder, wethouder van de gemeente Dongen. “Heel veel mensen werken op dit moment thuis of volgen onderwijs vanuit huis. Met de aanleg van glasvezel in ’s Gravenmoer nemen we een belangrijke stap naar een toekomstbestendige woonplaats. We zijn dan ook blij dat er partijen zijn die daarin willen investeren. Heeft u zich al aangemeld voor een glasvezelaansluiting? Dit kan nog gratis tot en met 17 maart 2021. Doen!”

“Samen kunnen we ervoor zorgen dat alle dorpen worden voorzien van glasvezel”
“We zijn blij dat we Waspik mogen feliciteren met glasvezel. Het betekent helaas niet dat de andere kernen in deze campagne, Den Hout, Oosteind, Raamsdonk en ’s Gravenmoer, ook een aansluiting krijgen” vertelt Diederik van Dam, projectleider bij DELTA Fiber Netwerk. “Daarvoor zijn nog wel een aantal aanmeldingen nodig. Iedere aanmelding in deze dorpen telt nog steeds mee. Samen kunnen we ervoor zorgen dat alle dorpen van glasvezel worden voorzien. Want juist in deze tijd merken we hoe belangrijk het is om over stabiel en snel internet te beschikken om te kunnen thuiswerken, onderwijs te volgen of sociale contacten te onderhouden. Laten we er met z’n allen de schouders onder zetten zodat we binnenkort ook Den Hout, Oosteind, Raamsdonk en ’s Gravenmoer kunnen aankondigen. Inwoners die nog graag mee willen doen kunnen zich alsnog aanmelden via gavoorglasvezel.nl. Tot en met 17 maart hoeven aanmelders geen aansluitkosten ad € 650,- te betalen en profiteren zij van een scherp welkomstaanbod; de eerste 6 maanden betalen inwoners slechts € 9,95 per maand. Zo kunnen ze voordelig kennis maken met supersnel glasvezel.”

 

Reacties