Dinsdag…..Lampkesoptochtdag! Haal ‘m in huis!

Foto:

De carnavalsvierders hebben het zwaar te verduren dit jaar. Geen Songfestival, geen sauwelavonden, geen Groot Veurspel, geen optochten…en geen mogelijkheden om vier dagen lang te dweilen langs de Dongense kroegen.

Deze carnavalsdinsdag is traditioneel het moment voor de Lampkesoptocht. Van heinde en verre komen belangstellenden normaal gesproken deze avond massaal naar ons dorp om te genieten van de prachtige, verlichte creaties. Om deze Lampkesoptocht toch nog een beetje mee te beleven struinde dongen.nieuws.nl het internet af naar opnames van recente edities. Geniet hieronder nog even mee.

Tekst gaat verder onder de filmpjes

De Lampkesoptochtpuzzel
Maar er is nog een manier waarmee je de Lampkesoptocht zelfs in huis kunt halen zodat je er een heel jaar van te kunnen genieten. Uitgeverij Pix4Profs en dongen.nieuws.nl hebben de handen ineengeslagen en presenteren gezamenlijk een legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop een prachtige en unieke compilatie van afbeeldingen van een flink aantal Lampkesoptochten in het Peeënrijk (zie foto boven) Onmisbaar voor iedere carnavalsliefhebber én voor iedere puzzelliefhebber. Deze Lampkesoptocht puzzel heeft de carnavaleske prijs van 22 euro en wordt slechts eenmalig uitgebracht in een beperkte oplage van 750 stuks dus op = op. De puzzel zit verpakt in een exclusief ontworpen doos, die vervaardigd wordt door een Dongens bedrijf. Elk exemplaar is voorzien van een uniek genummerd certificaat. Met de aankoop van deze puzzel steunt u bovendien Stichting De Peeënstekers, de centrale organisatie van het carnaval in Dongen. De Stichting ontvangt van ieder verkocht exemplaar namelijk 2 euro.

Afgelopen zaterdag was de afhaaldag voor de carnavals- en puzzelliefhebbers die deze prachtige puzzel al besteld hadden. Maar er is goed nieuws, want de puzzel is nog steeds te verkrijgen. Bestel ‘m op www.dongensedingen.nl en je hebt hem binnen 24 uur in huis.

 

Reacties