Kinderen van basisschool Sint Agnes maken een digitale optocht

Het is vaste prik op de vrijdag voor de carnavalsvakantie; hossend vieren we samen dat periode van vijf dagen carnaval van start gaan. Natuurlijk kan het bouwen van een carnavalswagen daarbij niet ontbreken. Het creatieve talent van basisschool Sint Agnes kon zich dit jaar helaas niet uitleven op het bouwen van een grote wagen, dus was er een alternatief.

De kinderen bouwden dit jaar geen grote wagen om hun skelter, fiets, bolderkar of tractor, maar konden hun creativiteit kwijt in een miniatuurwagen. Met afmetingen van 15x10x10 cm (lxbxh) als richtlijn zijn zij thuis tijdens de lockdown aan de slag gegaan. Van lego tot lege flessen en van eierdozen tot papier-maché, het komt allemaal voorbij in de gebouwde wagens. Wat niet mag ontbreken zijn natuurlijk de serpentines en de confetti.

De optocht van basisschool Sint Agnes is te bewonderen in het filmpje bovenaan dit artikel. Laat je verrassen door het creatieve talent van de kinderen en geniet van de mooie creaties die in de optocht voorbij komen!

 

Reacties