Is jouw huis al helemaal klaar voor Carnaval?

Foto:

Je ziet ze inmiddels al op een groot aantal huizen verspreid door heel Dongen: de Peeënrijkse Monumentenschildjes. En als je een gevel ziet waarop zo’n fraai kleurrijk schildje bevestigd is, weet je één ding zeker: hier wonen échte carnavalsliefhebbers.

Het schildje, een plaatje in de Peeënrijkse kleuren groen en oranje, met Peeën gepositioneerd als zwaarden, zoals in een echt wapenschild, is exclusief te koop in de webshop www.,dongensedingen.nl. De prijs van het schildje, gemaakt van weerbestendig materiaal, is 11 euro. In Dongen, ’s Gravenmoer en Klein-Dongen-Vaart wordt het schildje na aankoop gratis thuisbezorgd. Laat zien dat ook in jouw huis  echte trotse Peeën en/of Peeērinnen wonen en hang zo’n karakteristiek schildje aan je gevel.

Op de website www.dongensedingen kun je ook terecht voor de prachtige lampkesoptochtpuzzel van 1.000 stukjes. Zaterdag 13 februari is de afhaaldag op de locatie Hoge Ham 103 (voorheen de Feestwinkel). De kopers van de puzzel, die in gelimiteerde oplage geproduceerd is en geleverd wordt met genummerd Echtheidscertificaat, hebben een bericht gekregen met daarin een tijdsblok waarin zij de puzzels kunnen afhalen. Wil je deze carnaval ook nog gezellig bezig zijn met deze uitdagende puzzel? Dat kan. Bestel ‘m op www.dongensedingen.nl en je krijgt een mail met daarin het tijdsblok waarin je de puzzel kunt afhalen.

Op dezelfde website zijn ook de laatste exemplaren te bestellen van de leuke emblemen, die je op je carnavalsoutfit kun strijken. Daarmee laat je ook de komende jaren zien, dat jij ook deze bijzondere editie van carnaval, als een echte Peej of Peejerin mee beleefd hebt. Let op: de voorraad is nog maar zeer beperkt, wacht dus niet langer met bestellen. 

 

Reacties