Horeca Dongen presenteert tjokvol programma tijdens ‘corona’carnaval

Foto:

De horeca ondernemers van Dongen zitten ondanks de gedwongen sluiting wegens corona niet stil.

Voor alle carnavalsdagen is een indrukwekkend programma samengesteld voor alle leeftijden met spelletjes, live muziek, mooie prijzen…kortom, vijf dagen vermaak van de bovenste plank.  De Peejen en Peejerinnen kunnen ook dit bijzondere jaar het carnavalsgevoel helemaal in huis halen. Lees hieronder het complete programma.

Donderdag 11 februari

Vrijdag 12 februari

 • vanaf 15.11 uur 3 uurkes veuraf Dongen Events start om 15:11 uur hun livestream tijdens de Drive-Through (klik hier voor de livestream)
  Livestream vanuit Café de Salamander om vrijdag middag al lekker warm te draaien. Ook wordt er live buiten meegekeken naar de Horeca Dongen drive-through. Meekijken = Gratis
 • 20.30 uur Lintjes Regen Mar dan anders, aftrap #alternatiefpeeenrijk (klik hier voor de livestream)
 • DJ afterparty Na de avond live-stream gaan we nog even door om de week goed te beginne

 

Zaterdag 13 februari

 • 13:30 uur Kindermiddag, Livestream voor de kleine Peekes met Malle Sander, muziek en kinderbingo (klik hier voor de livestream)
  interactief livestream programma voor de kleine Peekes en Peeërinnekes. Horeca Dongen is op bezoek bij café de Salamander: Kinderbingo, hossen en springen met Malle Sander
 • 15:30 uur Flügel Carnavals ShowMet optredens van Het Feestteam, Feestdjruud, Freddy Moreira, Immer Hansi en vele andere! Een online Carnavals pubquiz, het grote Flügel prijzen rad, een online shottraining en nog veel meer. Dit wil je niet missen! Tijdens de show kun je ook nog eens kans maken op een Spyder Wheelz Flügel scooter! (klik hier voor de livestream)Om stipt 16:00 begint het programma!Complete line-up:
  – Het Feestteam
  – Feestdj Ruud
  – Alex Wielders
  – DJ Coenio
  – Immer Hansi
  – Tim Schalkx
  – Wilbert Pigmans
  – Officiële René Le Blanc
  – BUREN VAN DE BRANDWEER
  – Altijd Larstig & Rob Gasd’rop
  – Jordy van den Boer
  – Freddy Moreira
  – Gebroeders Rossig
 • 20:00 uur FEEST Muziek BINGO speciale Muziek Bingo in de Carnavalssfeer met Feest DJ Remco
  Een avond vol feest in jouw huiskamer met de interactieve livestream van Horeca Dongen. Als rode draad de feestelijke muziek bingo met feest DJ Remco. Gedurende drie rondes kun je diverse hoofdprijzen winnen, maar hebben we ook veel bonus prijsjes die we tussendoor weggeven. De klapper van de avond is deze 4K QLED tv van meer dan 11×11 cm groot, t.w.v. 1199 euro! (klik hier voor de livestream)

Let op: Zowel voor de kindermiddag als de avond muziek bingo dient u bingo kaarten bestellen (klik hier om deze bingokaarten te bestellen)

Zondag 14 februari

 • 12.00 – 18.00 uur Peeënrijk draait door uitzending stichting de Peeënstekers vanuit de Cammeleur
 • 18.00 – 01.00 uur Valentijn by candlelight Dongen Events, met aansluitend liveshow van Veul Gère
  Het begin van de zondag avond streamt Dongen-Events een valentijns special. Met als klapstuk liveshow van Veul Gère bekend van o.a. Lekker delleke, stripke veur en De Gròzzie van mèn buurvrouw. (klik hier voor de livestream)
 • 17.00 – 19.00 uur Peeënstamp diverse leuke carnavalsspecials, lekker met ’t bord op schoot de livestreams kijken
  Deze heerlijke maaltijd kost 7,50 maaaar kom je tijdens jou afhaal-moment verkleed dan kost het je maar 5,-! Reserveren kan via de bekende weg, Whatsapp de bestelling door op
  0162312006 op=op.

Maandag 15 februari

 • 13.00 – 16.00 uur Confetti Cake Cup Bak met Malle Sander een lekkere cupcake
  Bak samen met Malle Sander de leukste confetti cupcakes. Een interactief programma voor de kleine Peekes en Peeërinnekes en hossen en springen met Malle Sander. (klik hier voor de livestream)
 • 16.00 – 01.00 uur Carnaval uit dun ouwe doos Familie v Os haalt de oude VHS banden uit ’t stof
  Een echte aanrader met oude filmpjes, clips en fotomateriaal.  (klik hier voor de livestream)

Dinsdag 16 februari

 

Reacties