Hij is er…de prachtige Lampkesoptochtpuzzel!

Foto:

De Lampkesoptochtpuzzel is gearriveerd! De komende dagen wordt de puzzel in de fraaie dozen verpakt en klaargemaakt voor de afhaaldag op zaterdag 13 februari aanstaande. U kunt tijdens de carnaval dus volop aan het puzzelen!

De kopers van de Lampkesoptochtpuzzel hebben vandaag een mail ontvangen waarin het tijdsblok is gemeld waarin zij hun puzzel kunnen ophalen bij de voormalige Pop-Up Store van Dongense Dingen aan de Hoge Ham 103 in Dongen (voorheen ook De Feestwinkel) want natuurlijk zijn wij ook gehouden aan de richtlijnen van de overheid en het RIVM.

Wilt u deze oogverblindende puzzel, die eenmalig wordt uitgegeven, ook nog bemachtigen voor carnaval, dan is deze te bestellen op de website www.dongensedingen.nl. Na bestelling ontvangt u een mail met daarin het tijdsblok waarin u de puzzel kunt afhalen op zaterdag 13 februari. U krijgt er dan ook een genummerd Echtheidscertificaat bij, omdat het hier een unieke uitgave betreft. De Lampkesoptochtpuzzel kost € 22,00. Hiervan gaat een bedrag van 2 euro naar Stichting De Peeënstekers, dus u steunt er ook nog eens de carnavalsviering in Dongen mee.

Carnaval vier je dit jaar thuis, maar je kunt het dus nòg leuker maken met deze fraaie puzzel. Gauw bestellen dus!

Op de website www.dongensedingen.nl vind je nog meer leuke carnavalsitems zoals het Peeënrijks Monumentenschildje voor aan je gevel. Daarmee laat je zien dat in jouw huis echte Peejen en/of Peejerinnen wonen. Of wat dacht je van die leuke strijkemblemen voor op je outfit? Wees daar snel bij want het einde van die voorraad is in zicht. 


 

Reacties