Haal de carnavals-kroeg in huis

Foto:

Dat er geen fysieke uitvoering  van carnaval 2021 zou komen was al even duidelijk, maar je kunt wél de Dongense Kroegen in huis halen tijdens het Carnavalsweekend.

Op vrijdag 12 februari én zaterdag 13 februari kun je Horeca Dongen naar je bankstel streamen. Daarnaast heb je zelf niet alleen een leuke avond maar steun je de Dongense horeca ook nog eens door een leuk pretpakket te bestellen. De pakketten zullen zo snel mogelijk beschikbaar komen om te bestellen, houd daarvoor de facebook– en webpagina van Horeca Dongen in de gaten!

Wat de horeca ondernemers van Dongen alvast wel kunnen verklappen:

  • Op vrijdag zal de uitzending in de avond zijn, er wordt wel regen voorspeld, dus zorg dat je er warmpjes en droog bijzit.
  • Op zaterdag zorgen we dat er ook voor de kleine Peekes en Peeërinnekes een programma is
  • Richting de avond is er een uitgebreide stream voor de volwassenen waar we proberen onze kroegen bij jullie thuis te krijgen.
  • De stream kijken is geheel gratis, maar we waarderen het zeker als u een leuk pretpakket bij ons afneemt ter ondersteuning.
  • Er komt een collectorsitem die iedereen wil hebben of leuk is om kado te doen. Een kleine hint:
    “Ge kannum ruile veur bier, dellekes of wèn…
    of ge houd’m zelluf veur de gein!”

Op de hoogte blijven
Vind jij het ook zo leuk en wil graag snel op de hoogte worden gehouden omtrent deze alternatieve carnavalsviering? Meld je dan HIER aan met je e-mail adres en ben er als de kippen bij wanneer alles bekend wordt.


Reacties

Cookieinstellingen