Nieuwe Cambreur College krijgt vorm

Foto:

Er wordt hard gewerkt aan het nieuwe Cambreur College. Diverse ruimtes beginnen al aardig vorm te krijgen.

De nieuwe aula
Over een paar maanden houden leerlingen, zittend op kleurige kussens, pauze in de nieuwe aula (foto boven). Boven hebben ze zicht op het sportveld, voor ze kunnen ze de collegezaal zien en de hoofdingang met de schuifdeuren. De trap links leidt ze naar de drie onderwijsafdelingen.

Personeelskamer met dakterras
Op de tweede verdieping van het nieuwe Cambreur komt helemaal links in de hoek de personeelskamer. Nu nog een lege grijs/zwarte ruimte die dadelijk met meubilair in warme tinten gevuld gaat worden. Openslaande deuren leiden naar het dakterras met een fantastisch gezicht op de koepelkerk. In de pauzes even naar buiten voor een kop koffie of een lunch, dat is een mooi vooruitzicht. En voor de school het schoolplein met heel veel groen.

Collegezaal in wording
Vanaf de trap in de aula van het nieuwe Cambreur kijk je zo op de collegezaal in wording. Je kunt de treetjes al zien waar de stoelen met de opklaptafeltjes dadelijk geplaatst gaan worden. Zie je je hier al zitten? Met twee klassen een les volgen alsof je al een echte student bent aan een universiteit. Ziet u zich hier al staan als gastspreker voor een geboeid publiek? Kunt u het zich voorstellen dat u na de coronatijd hier voorlichting krijgt met andere ouders over het keuzeproces van uw kind? Over de begeleiding op het Cambreur? Of over de werking van het puberbrein?

De bouw gaat voorspoedig, nu de strijd tegen corona nog.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen