Speciale actie voor het Peejebal Spesjaol

Foto: Facebook Peejebal Spesjaol

Dit jaar is er helaas geen Peejebal Spesjaol en in verband met Covid-19 komt de organiserende vereniging Pr. C.V. Oorzaok Draank ook niet langs de Dongense deuren voor de jaarlijkse collecte. Maar om de Peeje en Peejerinnen met een beperking niet te vergeten is er een speciale actie opgezet.

Alle Peeje en Peejerinnen met een beperking die het Peejebal Spesjaol normaal gesproken bezoeken, ontvangen een gratis versier-je-huis-thuis pakket. De bedoeling is om met dit pakket zijn of haar huis of kamer te versieren. Door zich aan te melden voor zo’n pakket doet men meteen mee met de versier-je-huis wedstrijd die georganiseerd wordt door Pr. C.V. Oorzaok Draank.

Om deze mooie actie te bekostigen worden deze pakketten ook aan Peeje en Peejerinnen zonder een beperking verkocht,voor slechts 11 Euro per pakket. In het versier-je-huis-thuis pakket vind je alle basis accessoires om je huis te versieren zoals een oranje en groene vlaggetjes lijn, oranje en groene ballonnen, een raamsticker met pakkende tekst, uitknip peekes in de kleuren oranje en groen, serpentines en een ‘doe it jor lekkur self’ rozet in de kleur oranje.

Hoe kom je dan aan zo’n handig en mooi versier pakket? Of wil je meedoen met de versier-je-huis wedstrijd? Meld je voor 31 januari aan via [email protected]. Geef hierbij aan hoeveel pakketten je wilt, voor welke klasse je meedoet (huis, straat, g-klasse individueel, g-klasse groep), je naam, adres en telefoonnummer. Je ontvangt dan een mailtje ter bevestiging met daarin de betaalgegevens. Betaling dient plaats te vinden voor 1 februari. Het pakket wordt na ontvangst van de betaling op zaterdag 6 februari thuis gebracht.

De vakkundige jury zal op 11 en 12 februari alle deelnemers komen beoordelen. De winnaars worden op 16 februari bekend gemaakt en ontvangen dan hun prijs.

De leden van Pr. C.V. Oorzaok Draank hopen dat ons schôn en onvolprezen Peeënrijk ook dit jaar knal groen en fel oranje kleurt! Mocht jij het Peejebal Spesjaol ook een warm hart toe dragen en een vrijwillige donatie willen doen? Dat kan! Scan de QR code hieronder met je mobiel of maak het via de bank over op rekeningnummer NL87 RABO 0166171808 t.n.v. Stichting Gehandicaptenbal Dongen.

Bedankt namens het bestuur van het Peejebal Spesjaol!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen