Adverteren op dongen.nieuws.nl: groot bereik, kleine prijs

Foto:

De website dongen.nieuws.nl was in 2020 wederom met afstand het meest geraadpleegde nieuws- en informatieplatform in onze gemeente. We mochten ons in het afgelopen jaar verheugen op meer dan 8 miljoen pageviews (bron: Google Analytics), een ongekend hoog aantal. Op de diverse social media platforms heeft dongen.nieuws meer dan 10.000 volgers.

Zowel op desktop, laptop, tablet als mobiel volg je het nieuws uit ons dorp  op de voet en krijg je informatie over de agenda, de evenementen, de Dongense politiek en de plaatselijke sport en meer.

Daarmee is het natuurlijk ook erg aantrekkelijk voor ondernemers om hun ‘boodschap’ met de Dongenaren te communiceren. dongen.nieuws.nl heeft hiervoor verschillende mogelijkheden. Denk bv. aan een banner waarmee uw bedrijf op alle tijden van de dag onder de aandacht gebracht wordt. Heeft u een vancature? Plaats ‘m dan op dongen.nieuws.nl en de bijbehorende facebookpagina. In korte tijd wordt uw vacture duizenden malen gezien. De tarieven die hiervoor gehanteerd worden zijn erg aantrekkelijk en bereikbaar voor iedere ondernemer, van groot tot klein. Graag lichten wij de mogelijkheden vrijblijvend toe in een persoonlijk gesprek. Daarnaast is dongen.nieuws.nl onder meer uitgever van De Gids van Dongen en de glossy 200% DONGEN. Beide uitgaven zullen in 2021 verschijnen, mits de ontwikkelingen rondom Corona dat toelaten. In het geval van de glossy wordt het dan nummer 10, een bijzondere jubileumeditie.

Algemeen:

  • dongen.nieuws.nl heeft de mogelijkheid uw bedrijf uit te lichten door middel van nieuwsberichten, banners, vacatures enz.
  • Ook promotie via Facebook/Twitter/LinkedIn en Instagram (in totaal meer dan 10.000 volgers)
  • nieuws over uw bedrijf kan een plekje krijgen in de rubriek ‘zakennieuws
  • dongen.nieuws.nl plaatst ook commerciële berichten tegen een aantrekkelijk tarief (voor adverteerders zelfs gratis!)
  • dongen.nieuws.nl heeft een eigen bedrijvengids in zowel een papieren als een digitale editie. De gratis standaardvermelding in die  ‘Gids van Dongen’ is voor een zeer aantrekkelijk tarief op te waarderen
  • maatwerk is natuurlijk altijd mogelijk. Heeft u zelf een idee? Schroom dan niet om contact op te nemen
  • uw bedrijf in de glossy? Geen probleem! Vraag naar de mogelijkheden

 

Interesse? Mail vrijblijvend naar [email protected] of bel naar Bart van Kerkhof op 06-36323131

Reacties