Deze exclusieve carnavalsartikelen bestel je op www.dongensedingen.nl

Foto:

Carnaval 2021 zal op een bijzondere wijze de geschiedenisboeken ingaan. Het ontbreken van gezellige voorevenementen, fraaie optochten en uitbundige feesten geven het komende carnavalsjaar een triest randje. Maar dat betekent natuurlijk niet dat de Peejen en Peejerinnen dit jaar bij de pakken neer gaan zitten.

Stichting De Peeënstekers heeft inmiddels een draaiboek klaarliggen voor een alternatieve, digitale carnavalsviering in ’t Peeënrijk. Vanuit De Cammeleur wordt op zondag 14 februari van 12.00 tot 18.00 uur een rechtstreekse tv-uitzending gedaan, zodat alle Peejen en Peejerinnen thuis voor de buis op een aangepaste maar ludieke manier tóch coronaproof carnaval kunnen vieren.

Tijdens de carnavalsdagen zal ook het afhaalmoment worden georganiseerd voor de prachtige Lampkesoptochtpuzzel van 1.000 stukjes, die sinds enige tijd exclusief te koop is in de webshop www.dongensedingen.nl. Je krijgt bij aankoop alvast een genummerd Echtheidscertificaat waarmee jezeker bent van een exemplaar van deze unieke uitgave, die in een beperkte oplage gemaakt wordt. Van iedere verkochte puzzel gaat een bedrag van 2 euro naar Stichting De Peeënstekers.

In dezelfde webshop vind je ook dat unieke schildje waarmee je je huis kunt omtoveren tot een ‘Peeënrijks monument’. Wil jij laten zien dat in jouw huis echte carnavalsliefhebbers wonen? Bestel dan gauw zo’n schildje. Het wordt ook nog eens gratis bij je thuisbezorgd als je in Dongen, ’s Gravenmoer of Klein-Dongen-Vaart woont. De prijs van het schildje, gemaakt van weerbestendig materiaal, is 11 euro. Laat zien dat in jouw huis, ook in dit alteratieve carnavalsjaar echte trotse Peeën en/of Peeērinnen wonen en hang zo’n karakteristiek schildje aan je gevel.

En wat dacht je van die bijzondere emblemen die je op je carnavalstenue kunt strijken? Daarmee kun je nog jaren laten zien dat jou groen-oranje hart ook in dit coronajaar niet stil heeft gestaan.

Al deze producten bestel je op www.dongensedingen.nl

 

 

 

Reacties