Stichting ‘de Peeënstekers’ presenteert het ’thuisvierpakket’

Foto:

Beste Peeën en Peeërinnen, allereerst nog de beste wensen voor 2021 namens Stichting ‘de Peeënstekers’! Achter de schermen is de Stichting druk bezig met de voorbereidingen voor het Coronacarnaval. Een belangrijk oinderdeel daarvan is een live-uitzending tijdens de carnavalsdagen. De eerste berichten zijn hierover al verstuurd en er zullen er ongetwijfeld nog veel volgen.

Echter: het kijken naar deze uitzending wordt veel leuker met een versierd huis, een hapje en een drankje erbij! Daarom heeft Stichting “de Peeënstekers” een thuisvierpakket samengesteld. Zo beleef je de uitzending helemaal in de juiste sferen!

Wat zit er allemaal in dit pakket?

  • 3 flesjes Dongens Pee Ale, speciaal voor carnaval gebrouwen bij Opener
  • 2 kleine flesjes Schrobbelèr
  • Groen/oranje veters om in je carnavalsschoenen te doen
  • Chips en nootjes
  • Vlaggetjes en ballonnen, bedrukt met het Stichtingszegel
  • Serpetines
  • Een kaartje met een QR-code naar het spotify-account van Stichting PeeCeeDee
  • En uiteraard het opstekertje van dit carnavalsseizoen

Dit alles is verpakt in een prachtig bedrukte goodiebag die ook nog te bewaren is! Je kunt het pakket bestellen via https://peeenstekers.nl/alternatief-carnaval/bestellen-thuisvierpakket. Wees er snel bij, want op = op! Het pakket kost slechts € 22,00. Op het moment dat je hebt aangemeld, ontvang je via de mail een betaalverzoek. Wanneer je hebt betaald, ontvang je via de mail een bevestiging van de
betaling en daarbij een uniek nummer. Bewaar deze mail (en dit nummer) goed, want deze heb je nodig bij het afhaalmoment. De pakketten zijn op zondag 7 februari af te halen. De locatie en de tijd volgen nog.

Tot slot heeft Stichting ‘de Peeënstekers’ nog een leuke actie. “We zijn nog op zoek naar een originele naam voor het thuisvierpakket. Heb je een leuk idee? Mail dit dan door naar [email protected]. Het leukste idee wordt beloond met een gratis pakket!”


Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen