Scouting De Stormvogels bedankt RABO CLUB SUPPORT 2020

Foto:

Enige tijd geleden hebben wij, dankzij de stemmen van de leden van de Rabobank, het mooie bedrag van € 1280 via RaboClubSupport mogen ontvangen. Hier zijn we de Rabobank erg dankbaar voor.

Het bedrag hebben wij gebruikt om een mooi knus hoekje aan de zijkant van ons gebouw te realiseren, of zoals wij het noemen: Colinda’s Corner. Deze corner is speciaal gebouwd om Colinda Blous te danken voor al haar jaren als voorzitter van het stichtingsbestuur. Zij is daar vorig jaar mee gestopt, maar gelukkig is zij wel aangebleven als leiding bij de Haviken.

Het bouwwerk staat symbool voor haar: de boom in het midden is Colinda, die met uitgestoken armen haar en onze gasten verwelkomt, het gevlochten hout zijn haar krullen en de verlichting staat symbool voor haar natuurlijke uitstraling. Vanuit Colinda’s Corner is de blik gericht op het toneel. Een van Colinda’s talenten is namelijk verkleden en het uitbeelden van typetjes, vooral tijdens kamp. Het toneel wordt momenteel gerealiseerd en zal straks een prachtig en natuurlijk geheel vormen met Colinda’s Corner.

Op 28 december is vanwege de corona-maatregelen in klein comité door Johan Baijens (oprichter De Stormvogels en klusploeglid) en Paul Verheijden (secretaris) de Corner aan Colinda gepresenteerd. Colinda was aangenaam verrast. Zij had de verrichtingen het afgelopen jaar wel gezien, maar had geen idee dat dit uiteindelijk haar naam zou krijgen. Wanneer de leden Colinda’s Corner mogen bewonderen is nog onduidelijk. Zij zijn sinds begin maart 2020 niet meer op het gebouw geweest vanwege corona.

De overige bestuursleden van De Stormvogels zoeken trouwens nog een nieuwe voorzitter/bestuurslid. Nieuwe leiding en uitbreiding van de klus/tuinploeg is ook van harte welkom. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met ons secretariaat 06-51429151.

Reacties