We doen wè we kanne!

Foto:

Het carnavalsmotto van 2021 is voor veel mensen zeer treffend.

Want wie doet vandaag nog niet alles wat je maar kan? Horeca ondernemers stappen over op afhaalmaaltijden. Kledingwinkels regelen private shopping. Garagebedrijven zetten een haal-en-breng service in. Deze tijd is voor een iedere ongekend en we snakken naar een stukje vertier. Maar ook dat zit er voorlopig niet in. In het hart van het Bourgondische Brabant wordt zelfs geen carnaval gevierd!

Stichting “de Peeënstekers” en Michiel Leder hebben de handen in één geslagen om toch voor een carnavalssfeer te zorgen.  Voor dit bijzondere carnavalsseizoen zijn er mondkapjes gemaakt voorzien van het motto van dit jaar. Zo kunnen we tijdens dit carnavalsseizoen laten zien dat we het carnaval in ’t Peeënrijk een warm hart toedragen. We doen wè we kanne, zetten ons masker op en beschermen onszelf tijdens de carnavalsdagen. Wil jij ook zo’n mondkapje? Dat kan! Ze zijn nu ook beschikbaar in een kindermaat.

Bestel een masker, gemaakt door Michiel Leder, en steun daarmee tegelijkertijd Stichting “de Peeënstekers”. Voor €6,66 per stuk of €12,12 per twee zorgt Stichting “de Peeënstekers” en Michiel Leder voor het vieren van carnaval. Met deze opbrengst kan de stichting de live-uitzending(en) tijdens de carnavalsdagen financieren, zodat we met z’n allen het carnavalsgevoel kunnen vasthouden.  Met deze bijdrage doneer je dus aan Stichting “de Peeënstekers” en heb je tegelijkertijd een uniek mondkapje!. Per mondkapje gaat er €2,16 per stuk of € 3,12 per twee naar Stichting “de Peeënstekers”.

Zet je feestneus, euhh mondkapje op en laat aan iedereen zien dat jij een echte Dongense Pee bent. Bestellen gaat eenvoudig: Stuur een bericht via de Facebookpagina van Michiel Leder of stuur een mail naar  [email protected]. Met carnavaleske groet en “meej dun duim aon ut nuske”,

Peeloof!
Stichting “de Peeënstekers” en Michiel Leder.

Reacties