Haal de Blind Walls Gallery in huis …in 1.000 stukjes

Foto:

Blind Walls Gallery in Breda is het museum op straat. Meer dan 90 muurschilderingen vertellen de verhalen van de stad. En nu is er de eerste Blind Walls Gallery legpuzzel met het kunstwerk van de befaamde Hedof, een uitgave van Pix4Profs, met medewerking van de organiserende Stichting Blind Walls Gallery.

Een unieke legpuzzel van 1.000 stukjes, met daarop de muurschildering, die de Bredase illustrator Hedof in 2018 maakt in opdracht van Greenpeace. Het werk, dat Hedof met latex maakte op een muur bij Mols Parking in Breda, symboliseert de bedreiging van de ontbossing van regenwouden op onze planeet.

Deze Blind Walls puzzel heeft de prijs van € 21,95 en wordt slechts eenmalig uitgebracht in een beperkte oplage dus op = op. De puzzel zit verpakt in een exclusief ontworpen doos. Met de aankoop van deze puzzel steunt u de overkoepelende stichting, die van ieder verkocht exemplaar 2 euro ontvangt.

Deze oogverblindend mooie uitgave komt in februari 2021 uit productie, maar als u zeker wilt zijn van een exemplaar, dan kunt u deze vanaf nu exclusief reserveren via www.winkel.pix4profs.nl. U krijgt bij aankoop een bevestiging en de Organisatie Blind Wall Gallery organiseert medio februari een afhaaldag.

 

Tegelijk met deze legpuzzel van de Blind Walls Gallery worden, in samenwerking met lokale organisaties, meer legpuzzels van 1.000 stukjes uitgegeven. Denk daarbij aan de Lampkesoptocht in Dongen, het bekende Bloemencorso in Zundert, de Bouwhal in Tilburg, de Lichtjesoptocht in Standdaarbuiten en het Vincent van Gogh huis in Zundert. “Wij vinden het belangrijk dat zulk cultureel erfgoed bewaard blijft en ondersteund wordt. Het bijzondere aan deze uitgaven is dat lokale organisaties of verenigingen hiervan meeprofiteren” aldus uitgever Jan Stads.

 

 

 

Reacties