KBS Noorderpoort maakt thuisonderwijs leuk

Foto:

Voor de kerstvakantie werden de leerkrachten van KBS Noorderpoort overvallen met het bericht dat de basisscholen i.v.m. COVID 19 weer tijdelijk moesten sluiten. Ze zijn druk in de weer geweest met het maken van lespakketten en instructievideo’s voor de leerlingen, zodat zij goed thuis te kunnen werken.

Maandag 4 januari mochten de leerlingen, verspreid over de dag, de lespakketten ophalen. Bij aankomst werden ze verrast met een glas kinderchampagne om te toosten op het nieuwe jaar. Daarnaast kregen ze een tas bedrukt met het nieuwe logo en een ludieke kaart, om het thuis werken plezierig te starten.

KBS Noorderpoort lanceert zijn nieuwe logo en website in een schooljaar, waarin de school volop in het teken staat van nieuwe ontwikkelingen. Zo is KBS Noorderpoort dit jaar gestart met het geven van Rots en Water training in alle groepen. Deze training helpt kinderen hun eigen krachten en kwaliteiten te leren kennen, en ook die van hun omgeving, waardoor ze beter in staat zijn tot samenspel en samen werken.

Met ingang van augustus is Noorderpoort tevens gestart met de OOM klas, een kleinschalige onderwijsvoorziening met onderwijs op maat voor leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften.

Bent u geĂŻnteresseerd in wat KBS Noorderpoort te bieden heeft? Neem dan een kijkje op de website www.kbsnoorderpoort.nl

 

Reacties