‘Met je Hart’ geeft eenzame ouderen lichtpuntjes met kerst

Stichting Met je hart laat ouderen in Dongen die zich eenzaam voelen weer genieten. Van mooie momenten én van nieuwe vriendschappen. Dat doen ze door waardevolle ontmoetingen voor hen te organiseren.

In dit coronajaar is het lastig voor de Stichting om zulke ontmoetingen voor elkaar te krijgen. dat betekent echter niet dat ‘Met je Hart’ bij de pakken neer gaat zitten. Integendeel zelfs, want in de afhelopen maanden heben de vrijwilligers er alles aan gedaan om het isolement, waarin veel ouderen zich bevinden, wat te verzachten. Zelfs vandaag, op eerste kerstdag, ontvingen 21 eenzame ouderen een muzikale kerstgroet dankzij de inspanningen van Met je Hart. Een deel kreeg bezoek van ‘Maria en Jozef’ die samen kerstliederen zongen en een ander deel kreeg een heuse minifanfare aan de deur, die hen een serenade in kerstsfeer bacht. De ouderen genoten er zichtbaar van.

Dankzij de steun van Regiobank (Floris’Hand) ontvangen deze ouderen vanavond ook nog een driegangendiner, dat gemaakt is door de Dongense cateraar Fornius-aan-Huis. Een prachtig gebaar van Stichting Met je Hart, die daarmee eenzame ouderen in Dongen een paar welkome lichtpuntjes bezorgt in deze donkere dagen.

Bekijk een impressie van de muzikale kersgroeten in de fotoserie bovenaan dit artikel

Reacties

Cookieinstellingen