Wensboom bij eetcafé Janssen & Janssen

Foto:

U heeft hem waarschijnlijk al zien staan bij eetcafé Janssen en Janssen op het terras. Deze wens-/kerstboom staat daar omdat Eetcafé Janssen & Janssen in deze bizarre tijd rond kerstmis en oud en nieuw een lichtpuntje in Dongen wil laten zien.

Danouk Sterkens legt uit: “de horeca is al heel lang gesloten door het coronavirus. Eetcafé Janssen & Janssen wil niks liever dan weer voor de klanten open gaan maar helaas zoals het er nu naar uit ziet, gaat dit nog even duren. Gelukkig mogen we nog wel bezorgen en afhalen en hier is gelukkig ook veel gebruik van gemaakt. Maar we missen de gezelligheid en het laten genieten van onze gasten binnen Janssen enorm.”

“Iedereen heeft wensen, zeker nu” vervolgt Danouk.. “Iedereen heeft wel te maken met het verlies van een dierbare. Veel mensen voelen zich eenzaam, missen het gezelschap van familie en kennissen. Onze wens is dan ook dat alles snel voorbij gaat en dat wij als horeca de eenzaamheid en het missen van gezelschap snel weer doen laten vergeten wanneer wij weer geopend zijn.”

“Wilt u uw verhaal of wens ook even kwijt? Kom dit dan in de wens-kerstboom hangen (even bij de kerstboom uw gedachten laten gaan.) Rond de boom zullen wij, Janssen & Janssen nog een kleine activiteit organiseren mochten de maatregelen dit toe laten. Alles uiteraard binnen de coronaregels die we nu extra streng moeten volgen. Houd de facebookpagina van eetcafé Janssen en Janssen in de gaten voor een dagelijkse update. Wij wensen iedereen fijne & warme feestdagen en vooral een mooi, gezond en vooral een beter nieuw jaar!”

Reacties