Rovin en Dongense Bierschuur gewoon open

Foto:

De nieuwe coronamaatregelen rondom de sluiting van diverse winkels zorgen voor veel onduidelijkheid. Welke winkels zijn er nu open en welke zijn er gesloten? “Nou, wij zitten in de levensmiddelenbranche, dus Rovin en de Dongense Bierschuur zijn gewoon open hoor” zegt Albert Schuermans.

“Sterker nog” geeft Albert aan,”speciaal voor de kerst hanteren we zelfs verruimde openingstijden zodat iedere klant op zijn of haar gemak bij ons terecht kan”. Afgelopen jaar werd Rovin uitgebreid met de Dongense Bierschuur, waar een enorm assortiment aan speciaalbieren te verkrijgen is. “We zijn inmiddels de grootste bierspeciaalzaak in de verre omtrek” aldus Boudewijn in ’t Groen,”en ook voor deze periode van het jaar hebben we een enorm aantal bijzondere kerst- en winterbieren in huis”

Het assortiment is inderdaad indrukwekkend met bieren in fles of in blik uit vele landen. “Er zitten echt enkele pareltjes bij waaronder Tongerlo Prior, een heerlijke Tripel van 9% uit 2013. Een fles in een blik! Deze kwamen we nog in het magazijn tegen en nu is ie te verkrijgen bij ons in De Dongense Bierschuur. Daarnaast hebben we nog heel veel andere heerlijke bieren. Je moet het gezien hebben om te kunnen geloven hoeverel bieren we te bieden hebben” zegt bierkenner Albert Schuermans trots

Rovin en de Dongense Bierschuur zijn vandaag en zaterdag dus gewoon open. Ook zondag 20 december kun je er terecht van 11.00 tot 17.00 uur. Op maandag 21, dinsdag 22 en woensdag 23 december zijn de openingstijden verruimd: van 8.30 uur tot 20.00 uur. Op 24 december, de dag voor kerst, zijnĀ  we open tot 17.00 uur” geeft Boudewijn aan. Genoeg gelegenheid dus om heerlijke wijnen en bieren in huis te halen voor de feestdagen.”

Reacties